آزمون درس تولید فرآورده های لبنی دهم رشته صنایع غذایی | فصل 4 : تولید پنیر
دوره دوم متوسطه- فنی
دهم
صنایع غذایی (کشاورزی)
تولید فرآوردههای لبنی
اسفند
شامل مباحث:
فصل 4: تولید پنیر
تعداد سوالات: 8
سطح دشواری:
متوسط
شروع:
آزاد
پایان:
آزاد
مدت پاسخگویی:
15 دقیقه
رایگان
1,000 تومان
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.
پیش نمایش صفحه اول فایل
ترکیبات تشکیل دهنده رنت را نام ببرید؟