قسمت 1 - صفحه 14 تا 15 - درس 2: خوراکیها | غذای سالم (صفحه 14 تا 15)
قسمت 2 - صفحه 16 تا 17 - درس 2: خوراکیها | هرم مواد غذایی (صفحه 16 تا 17)
تدریس آنلاین صفحه 55 تا 58 علوم تجربی سوم | درس 7: نور و مشاهدهی اجسام
کلیپ آموزش میزان نفوذپذیری آب در خاک ماسه و رس
آموزش صوتی-تصویری درس 9: نیرو، همه جا (1) (جلسه اول: تعریف نیرو و انواع آن)
تدریس آنلاین صفحه 47 تا 50 علوم تجربی سوم | درس 6: زندگی ما و آب
کلیپ آموزش، تکرار و تمرین درس 5: آب مادهی با ارزش
آموزش مفهومی و مجازی علوم تجربی سوم دبستان | درس 2: خوراکیها
فیلم تدریس درس 11: بکارید و ببینید (بخش اول: مراحل رشد دانه + ریشه راست و افشان)
ویدیو مرور علوم تجربی سوم دبستان + جشن خودکار
کلیپ آموزشی علوم تجربی کلاس سوم | درس 3: مواد اطراف ما
ویدئو آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 12: هر کدام جای خود (1) _ جلسه دوم
موارد مشابه بیشتر
درس 2: خوراکیها | مواد نگهدارنده (صفحه 18 تا 20)
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.

