قسمت 1 - صفحه 14 تا 15 - درس 2: خوراکیها | غذای سالم (صفحه 14 تا 15)
قسمت 2 - صفحه 16 تا 17 - درس 2: خوراکیها | هرم مواد غذایی (صفحه 16 تا 17)
ویدیوی آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 7: نور و مشاهدهی اجسام جلسه اول
آموزش مفهومی و مجازی علوم تجربی سوم دبستان | درس 2: خوراکیها
فیلم تدریس درس 12 (هر کدام جای خود) علوم تجربی سوم دبستان | جلسه اول
تدریس آنلاین صفحه 13 تا 18 علوم تجربی سوم | درس 2: خوراکیها
علوم تجربی سوم ابتدایی صفحه 90 تا 98 | درس 12: هر کدام جای خود (1)
کلیپ آموزش آشنایی با انواع آینه و ویژگیهای آنها در 4 دقیقه
تدریس آنلاین صفحه 27 تا 34 علوم تجربی سوم | درس 4: واحد اندازه گیری مواد
تدریس آنلاین صفحه 82 تا 88 علوم تجربی سوم | درس 11: بکارید و ببینید
تدریس درس 5: تبخیر آب در مناطق گرمسیری، ابرها و انواع آن
کلیپ آموزش میزان نفوذپذیری آب در خاک ماسه و رس
موارد مشابه بیشتر
درس 2: خوراکیها | مواد نگهدارنده (صفحه 18 تا 20)
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.