

قسمت 2 - صفحه 16 تا 17 - درس 2: خوراکیها | هرم مواد غذایی (صفحه 16 تا 17)


قسمت 3 - صفحه 18 تا 20 - درس 2: خوراکیها | مواد نگهدارنده (صفحه 18 تا 20)


ویدئو آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | خوراکیهای مفید و مضر


فیلم تدریس علوم کلاس سوم ابتدائی | درس 4: اندازه گیری مواد


تدریس آنلاین صفحه 44 تا 47 علوم تجربی سوم | درس 5: آب مادهی با ارزش


تدریس آنلاین صفحه 100 تا 108 علوم تجربی سوم | درس 13: هر کدام جای خود (2)


ویدئو آموزشی درس 13 علوم تجربی سوم دبستان | ساختار بدنی و تخم گذاری انواع خزندگان


تدریس آنلاین صفحه 82 تا 88 علوم تجربی سوم | درس 11: بکارید و ببینید


انجام آزمایش بازتابش منظم و نامنظم | علوم سوم ابتدائی


تدریس درس 5: تبخیر آب در مناطق گرمسیری، ابرها و انواع آن


ویدیوی آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 11: بکارید و ببینید


فیلم تدریس علوم تجربی سوم دبستان | درس 10: نیرو، همه جا (2)
موارد مشابه بیشتر
درس 2: خوراکیها | غذای سالم (صفحه 14 تا 15)
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.