قسمت 1 - صفحه 14 تا 15 - درس 2: خوراکیها | غذای سالم (صفحه 14 تا 15)
قسمت 3 - صفحه 18 تا 20 - درس 2: خوراکیها | مواد نگهدارنده (صفحه 18 تا 20)
آموزش صوتی-تصویری درس 5: آب مادهی با ارزش | فعالیت ها
ویدیوی آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 7: نور و مشاهدهی اجسام جلسه دوم (صفحه…
ویدیوی آموزش علوم تجربی سوم دبستان | درس 5: آب مادهی با ارزش
کلیپ انیمیشنی آموزش نحوه تشکیل آبهای زیر زمینی
ویدیوی آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 10: نیرو، همه جا (2)
تدریس صفحه 44 و 45 کتاب علوم سوم ابتدایی و انجام سادهی آزمایش نفوذ آب در انواع…
فیلم آزمایش تصفیه آب گل آلود در علوم سوم ابتدائی
فیلم تدریس درس 12 (هر کدام جای خود) علوم تجربی سوم دبستان | جلسه اول
فیلم تدریس درس 13 (هر کدام جای خود) علوم تجربی سوم دبستان | جلسه سوم
تدریس آنلاین صفحه 63 تا 72 علوم تجربی سوم | درس 9: نیرو، همه جا (1)
موارد مشابه بیشتر
درس 2: خوراکیها | هرم مواد غذایی (صفحه 16 تا 17)
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.

