

قسمت 1 - صفحه 14 تا 15 - درس 2: خوراکیها | غذای سالم (صفحه 14 تا 15)


قسمت 3 - صفحه 18 تا 20 - درس 2: خوراکیها | مواد نگهدارنده (صفحه 18 تا 20)


تدریس آنلاین صفحه 74 تا 80 علوم تجربی سوم | درس 10: نیرو، همه جا (2)


تدریس آنلاین صفحه 36 تا 42 علوم تجربی سوم | درس 5: آب مادهی با ارزش( جلسه1)


کلیپ آموزشی آشنایی با خزندگان، پرندگان و پستانداران


ویدیوی آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 14: روش نگهداری مواد غذایی (جلسه دوم)


آموزش صوتی-تصویری علوم تجربی سوم دبستان | درس 5: آب مادهی با ارزش


فیلم تدریس علوم سوم ابتدائی | درس 14: از گذشته تا آینده (نگهداری مواد غذایی)


کلیپ درس 12 علوم سوم ابتدائی | آشنایی با ماهی ها و دوزیستان


آموزش صوتی-تصویری درس 5: آب مادهی با ارزش | فعالیت ها


آموزش مفهومی و مجازی علوم تجربی سوم دبستان | درس 1: زنگ علوم


ویدیوی آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 2: خوراکیها
موارد مشابه بیشتر
درس 2: خوراکیها | هرم مواد غذایی (صفحه 16 تا 17)
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.