قسمت 1 - صفحه 14 تا 15 - درس 2: خوراکیها | غذای سالم (صفحه 14 تا 15)
قسمت 2 - صفحه 16 تا 17 - درس 2: خوراکیها | هرم مواد غذایی (صفحه 16 تا 17)
تدریس آنلاین صفحه 82 تا 88 علوم تجربی سوم | درس 11: بکارید و ببینید
کلیپ آموزش آشنایی با انواع آینه و ویژگیهای آنها در 4 دقیقه
آموزش مفهومی و مجازی علوم تجربی سوم دبستان | درس 6: زندگی ما و آب
ویدیوی آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 13: هر کدام جای خود (2) جلسه اول
آموزش صوتی-تصویری علوم کلاس سوم دبستان | درس 2: خوراکیها
علوم سوم ابتدایی صفحه 100 تا 108 | درس 13: هر کدام جای خود (2)
آموزش صوتی-تصویری علوم تجربی سوم دبستان | درس 5: آب مادهی با ارزش
تدریس آنلاین صفحه 44 تا 47 علوم تجربی سوم | درس 5: آب مادهی با ارزش
آموزش صوتی-تصویری درس 9: نیرو، همه جا (1) (جلسه اول: تعریف نیرو و انواع آن)
کلیپ آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | انواع گل و برگ ها قسمتهای تشکیل دهنده ی گل و…
موارد مشابه بیشتر
درس 2: خوراکیها | مواد نگهدارنده (صفحه 18 تا 20)
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.