

قسمت 1 - صفحه 14 تا 15 - درس 2: خوراکیها | غذای سالم (صفحه 14 تا 15)


قسمت 2 - صفحه 16 تا 17 - درس 2: خوراکیها | هرم مواد غذایی (صفحه 16 تا 17)


کلیپ آموزش آشنایی با انواع آینه و ویژگیهای آنها در 4 دقیقه


تدریس آنلاین صفحه 36تا 42علوم تجربی سوم | درس 5: آب مادهی با ارزش


فیلم تدریس درس 13 (هر کدام جای خود) علوم تجربی سوم دبستان | جلسه دوم


ویدیوی آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 12: هر کدام جای خود (1)


کلیپ آموزش، تکرار و تمرین درس 3: مواد اطراف ما


تدریس آنلاین صفحه 27 تا 34 علوم تجربی سوم | درس 4: واحد اندازه گیری مواد


آموزش صوتی-تصویری درس 6: زندگی ما و آب (جلسه سوم: حل فعالیت و گفت و گو کنید)


کلیپ تدریس درس 13: هر کدام جای خود 2 (خزندگان، پرندگان و پستانداران)


ویدیوی آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 2: خوراکیها جلسه اول (صفحه 14 تا 19)


آموزش مفهومی و مجازی علوم تجربی سوم دبستان | درس 4: اندازه گیری مواد
موارد مشابه بیشتر
درس 2: خوراکیها | مواد نگهدارنده (صفحه 18 تا 20)
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.