

قسمت 1 - صفحه 14 تا 15 - درس 2: خوراکیها | غذای سالم (صفحه 14 تا 15)


قسمت 2 - صفحه 16 تا 17 - درس 2: خوراکیها | هرم مواد غذایی (صفحه 16 تا 17)


کلیپ آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | انواع گل و برگ ها قسمتهای تشکیل دهنده ی گل و…


ویدیوی آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 7: نور و مشاهدهی اجسام


انجام آزمایش تشکیل ابر | علوم سوم ابتدائی


ویدیوی مراحل انجام یک پژوهش: جمع آوری اطلاعات در جدول (صفحه 12 تا 13)


انجام آزمایش بازتابش منظم و نامنظم | علوم سوم ابتدائی


تدریس چرخهی آب


ویدیوی آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 7: نور و مشاهدهی اجسام


ویدیوی آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 14: روش نگهداری مواد غذایی (جلسه اول)


فیلم تدریس علوم تجربی سوم دبستان | درس 11: بکارید و ببینید


فیلم تدریس درس 13 (هر کدام جای خود) علوم تجربی سوم دبستان | جلسه سوم
موارد مشابه بیشتر
درس 2: خوراکیها | مواد نگهدارنده (صفحه 18 تا 20)
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.