قسمت 1 - صفحه 14 تا 15 - درس 2: خوراکیها | غذای سالم (صفحه 14 تا 15)
قسمت 2 - صفحه 16 تا 17 - درس 2: خوراکیها | هرم مواد غذایی (صفحه 16 تا 17)
آموزش مفهومی و مجازی علوم تجربی سوم دبستان | درس 1: زنگ علوم
ویدیوی آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 1: زنگ علوم (مراحل کار یک پژوهشگر)
تدریس آنلاین صفحه 74 تا 80 علوم تجربی سوم | درس 10: نیرو، همه جا (2)
علوم سوم ابتدایی صفحه 100 تا 108 | درس 13: هر کدام جای خود (2)
تدریس آنلاین صفحه 66 تا 68 علوم تجربی سوم | درس 7: نور و مشاهدهی اجسام
ویدیوی آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 14: روش نگهداری مواد غذایی (جلسه دوم)
ویدیوی آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 11: بکارید و ببینید
تدریس درس 5: شوری آب دریاها، آب های روی کره زمین، آب های شیرین و صرفه جویی
تدریس درس 5: تبخیر آب در مناطق گرمسیری، ابرها و انواع آن
پاسخ فعالیت ها و سوالات درس 7 علوم سوم: نور و مشاهده اجسام
موارد مشابه بیشتر
درس 2: خوراکیها | مواد نگهدارنده (صفحه 18 تا 20)
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.

