

قسمت 1 - صفحه 14 تا 15 - درس 2: خوراکیها | غذای سالم (صفحه 14 تا 15)


قسمت 2 - صفحه 16 تا 17 - درس 2: خوراکیها | هرم مواد غذایی (صفحه 16 تا 17)


تدریس آنلاین صفحه 36 تا 42 علوم تجربی سوم | درس 5: آب مادهی با ارزش(جلسه2)


انجام آزمایش چرخه آب | علوم سوم ابتدائی


حل نمونه سوالات نوبت اول قسمت 2 علوم تجربی سوم |


تدریس آنلاین صفحه 82 تا 88 علوم تجربی سوم | درس 11: بکارید و ببینید


کلیپ آموزش، تکرار و تمرین درس 5: آب مادهی با ارزش


ویدئو آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 12: هر کدام جای خود (1) _ جلسه دوم


آموزش مجازی علوم تجربی سوم دبستان | درس 11: بکارید و ببینید


آموزش مفهومی و مجازی علوم تجربی سوم دبستان | درس 5: آب مادهی با ارزش


تدریس صفحه 44 و 45 کتاب علوم سوم ابتدایی و انجام سادهی آزمایش نفوذ آب در انواع…


فیلم تدریس درس 11: بکارید و ببینید (بخش اول: مراحل رشد دانه + ریشه راست و افشان)
موارد مشابه بیشتر
درس 2: خوراکیها | مواد نگهدارنده (صفحه 18 تا 20)
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.