

قسمت 1 - صفحه 14 تا 15 - درس 2: خوراکیها | غذای سالم (صفحه 14 تا 15)


قسمت 3 - صفحه 18 تا 20 - درس 2: خوراکیها | مواد نگهدارنده (صفحه 18 تا 20)


کلاس آنلاین حل تمرین درس 4 علوم تجربی سوم | سری اول


کلیپ آموزش، تکرار و تمرین درس 4: اندازه گیری مواد


انجام آزمایش بازتابش منظم و نامنظم | علوم سوم ابتدائی


فیلم تدریس درس 12 (هر کدام جای خود) علوم تجربی سوم دبستان | جلسه اول


فیلم آزمایش درست کردن آینه با استفاده از لوله، بادکنک و فویل در کتاب علوم سوم ابتدائی


کلیپ انیمیشنی آموزش وظیفه ریشه، ساقه، برگ، میوه و دانه گیاه


آموزش مجازی علوم تجربی سوم دبستان | درس 11: بکارید و ببینید


علوم تجربی سوم صفحه 100 تا 112 | درس 14: از گذشته تا آینده


تدریس آنلاین علوم تجربی سوم | بخش دوم حل نمونه سوالات از درس 3


ویدیوی آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 14: روش نگهداری مواد غذایی (جلسه اول)
موارد مشابه بیشتر
درس 2: خوراکیها | هرم مواد غذایی (صفحه 16 تا 17)
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.