قسمت 1 - صفحه 14 تا 15 - درس 2: خوراکیها | غذای سالم (صفحه 14 تا 15)
قسمت 3 - صفحه 18 تا 20 - درس 2: خوراکیها | مواد نگهدارنده (صفحه 18 تا 20)
تدریس آنلاین علوم تجربی سوم | بخش دوم حل نمونه سوالات از درس 3
آموزش مفهومی و مجازی علوم تجربی سوم دبستان | درس 6: زندگی ما و آب
فیلم آزمایش درست کردن آینه با استفاده از لوله، بادکنک و فویل در کتاب علوم سوم ابتدائی
درس 2: خوراکیها | مواد نگهدارنده (صفحه 18 تا 20)
کلیپ تدریس درس 14: از گذشته تا آینده (روش های نگهداری مواد غذایی)
آموزش مفهومی و مجازی علوم تجربی سوم دبستان | درس 5: آب مادهی با ارزش
آموزش صوتی-تصویری درس 6: زندگی ما و آب (جلسه سوم: حل فعالیت و گفت و گو کنید)
علوم تجربی سوم ابتدایی صفحه 90 تا 98 | درس 12: هر کدام جای خود (1)
آموزش صوتی-تصویری درس 5: آب مادهی با ارزش
فیلم آموزش درس 9: نیرو، همه جا | نیروهای تماسی و غیرتماسی
موارد مشابه بیشتر
درس 2: خوراکیها | هرم مواد غذایی (صفحه 16 تا 17)
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.