قسمت 2 - صفحه 16 تا 17 - درس 2: خوراکیها | هرم مواد غذایی (صفحه 16 تا 17)
قسمت 3 - صفحه 18 تا 20 - درس 2: خوراکیها | مواد نگهدارنده (صفحه 18 تا 20)
کلاس آنلاین حل تمرین درس 4 علوم تجربی سوم | سری اول
ویدیوی آموزش علوم تجربی سوم دبستان | درس 5: آب مادهی با ارزش
ویدیوی آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 1: زنگ علوم (مراحل کار یک پژوهشگر)
فیلم آزمایش قابلیت نفوذپذیری آب در خاک های مختلف
کلیپ انیمیشنی آموزش انواع حالت ماده (جامد، مایع، گاز)
فیلم تدریس درس 13 (هر کدام جای خود) علوم تجربی سوم دبستان | جلسه اول
کلیپ درس 12 علوم سوم ابتدائی | آشنایی با ماهی ها و دوزیستان
کلیپ آموزش، تکرار و تمرین درس 1: زنگ علوم
ویدیوی آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 7: نور و مشاهدهی اجسام جلسه دوم (صفحه…
تدریس آنلاین علوم تجربی سوم | حل نمونه سوالات پیشرفته از درس خوراکی ها
موارد مشابه بیشتر
درس 2: خوراکیها | غذای سالم (صفحه 14 تا 15)
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.