قسمت 2 - صفحه 16 تا 17 - درس 2: خوراکیها | هرم مواد غذایی (صفحه 16 تا 17)
قسمت 3 - صفحه 18 تا 20 - درس 2: خوراکیها | مواد نگهدارنده (صفحه 18 تا 20)
انجام آزمایش اهرم و کاهش اندازه نیرو | علوم سوم ابتدائی
کلیپ آموزش آشنایی با انواع آینه و ویژگیهای آنها در 4 دقیقه
ویدئو آموزشی درس 13 علوم تجربی سوم دبستان | ساختار بدنی و تخم گذاری انواع خزندگان
تدریس آنلاین صفحه 27 تا 34 علوم تجربی سوم | درس 4: واحد اندازه گیری مواد
ویدیوی آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 10: نیرو، همه جا (2)
ویدئو آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | تدریس درس 11: بکارید و ببینید ( روش شناخت تک…
ویدیوی آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 6: زندگی ما و آب
حل فعالیت ها و آزمایش های درس 4: اندازه گیری مواد
ویدیوی آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 13: هر کدام جای خود (2) جلسه اول
ویدیوی آموزشی علوم تجربی سوم دبستان | درس 14: روش نگهداری مواد غذایی (جلسه اول)
موارد مشابه بیشتر
درس 2: خوراکیها | غذای سالم (صفحه 14 تا 15)
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.