تعداد نتایج : 839
استقرار نظام دوری در برخی مدارس ابتدایی
گاما- معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به استقرار نظام دوری در 60 درصد مدارس بالای 200 دانشآموز کشور اظهار کرد: از مدیران آموزش و پرورش خواستهایم تا اجرای نظام دوری را در مدارس بالای 500 دانشآموز دنبال کند. به گزارش گاما به نقل از ايسنا محمد دیمهور در توضیح برخی از برنامههای حائز اهمیت معاونت آموزش ابتدایی برای ارتقای کیفیت آموزش اظهار کرد: سال گذشته برنامه بهبود و ارتقای مدیریت آموزشگاهی در مدارس را اجرا کردیم. وی افزود: علاوه بر این در راستای ارتقای کیفیت آموزش، بخشنامه آموزش معلمان دارای شش سال سابقه را به استانها ارسال کردیم و پس از آن بخشنامه آموزش معلمان 7 تا 12 سال سابقه نیز ابلاغ شد تا دورههای آموزشی برای معلمان…
ورود 27 هزار معلم جدید به مدارس همزمان با آغاز سال تحصیلی
گاما- مدیرکل دبیرخانه هیئت مرکزی گزینش وزارت آموزشوپرورش از ورود 27 هزار معلم جدید به مدارس همزمان با آغاز سال تحصیلی خبر داد. به گزارش گاما به نقل از ایسنا، شاپور محمد زاده با اعلام این خبر اظهار کرد: از این تعداد 22 هزار نفر، دانشجو معلمانی هستند که از سال 91 وارد دانشگاه فرهنگیان شدند و با فارغالتحصیلی شان از ابتدای مهر امسال بهعنوان معلم وارد مدارس میشوند. وی تصریح کرد: حدود پنج هزار نفر از فارغالتحصیلان کارشناسی و کارشناسی ارشد دیگر دانشگاهها نیز بر اساس ماده 28 اساسنامه دانشگاه فرهنگیان در آزمون استخدامی سال گذشته قبولشده و به استخدام آموزش پرورش درآمدهاند و در دانشگاه فرهنگیان نزدیک به یک سال مهارتهای لازم را برای کار در…
بفرمایید؛ منوی 18 مدلی از مدارس کشور
گاما- در خصوص ضرورت ایجاد تنوع در مدارس در نظام تعلیم و تربیت کشور همواره بین متولیان و مسئولان این حوزه و در دولتهای مختلف اشتراک و افتراق نظرهای مختلفی وجود داشته است؛ در هر حال اکنون حدود ۱۸ مدل مدرسه وجود دارد. خبرگزاری فارس- محمد تاجیک: مدرسه نهادی است که بعد از خانواده بیشترین تأثیر را در تربیت و شکلگیری شخصیت کودکان و نوجوانان دارد. کانون متعالی که در صورت دارا بودن معیارها و استانداردهای لازم، متناسب با ویژگیهای فرهنگی و روحیات دانشآموزان و دارا بودن امکانات فیزیکی، سختافزاری و نرمافزاری مناسب با فناوریهای روز و مهمتر از آن، پرهیز از دستهبندیها و جداسازیهای طبقاتی مانند دانشآموزان طبقات مرفه و متمول، میتواند…
نامهای شیمیایی و داروها مشمول معادلگزینی نمیشود
گاما- در میزگرد کارشناسی فرهنگستان زبان فارسی و اساتید زیستشناسی عنوان شد که بعضی از واژههایی که در فضای مجازی مطرح شده است مانند «فروغآمایی» به جای فتوسنتز، ساخته و مصوب فرهنگستان نیست. به گزارش گاما به نقل از فارس، در 10 روز اخیر پیشنهاد واژهها توسط فرهنگستان زبان فارسی در کتب درسی موضوعی شد تا رسانههای داخلی و خارجی در برابر آن واکنش نشان دهند و اینک در یک میزگرد کارشناسی و البته صمیمی میان رئیس و مدیران فرهنگستان در کنار آموزش و پرورشیها به خصوص معلمان و اساتید زیست شناسی، مباحث و نظرات طرح و مورد بررسی قرار گرفت. در اولین روز برگزاری دوره آموزش تأمین مدرس کتاب تازه تألیف «زیستشناسی 1» پایه دهم در دانشگاه شهید رجایی،…
تا چهار سال آینده: سابقه تحصیلی، مبنای ۸۵ درصد پذیرش دانشجوها
رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش وپرورش خبر داد:تا چهار سال آینده حداقل ۸۵ درصد ظرفیت پذیرش دانشجو در کل کشور بر مبنای سابقه تحصیلی خواهد بود به گزارش گاما به نقل از خبرگزاری مهر، عبدالرسول عمادی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو در مراکز و مؤسسات آموزش عالی، اظهار داشت: با عنایت به ماده ۳ قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مصوب شهریور ماه سال ۱۳۹۲ مجلس شورای اسلامی ، تعیین میزان و نحوه اعمال سوابق تحصیلی در سنجش و پذیرش دانشجو جزء وظایف شورای سنجش و پذیرش دانشجو است و به استناد ماده ۱۰ قانون اعمال سوابق تحصیلی از سال تحصیلی ۹۴-۱۳۹۳ در آزمون سراسری به میزان ۲۵درصد اجرا شده است. وی افزود: مطابق تبصره ۴ ماده ۵ ، تاثیر سوابق تحصیلی سالانه به صورت تدریجی و صعودی است و پس از پنج سال…
حل مشکلات معترضین هدایت تحصیلی/ تاکید بر توسعه متوازن
گاما- معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تغییراتی در فرایند هدایت تحصیلی پیش نیامده است گفت: مشکلات هدایت تحصیلی دانش آموزان معدل بالا حل می شود. به گزارش گاما به نقل از خبرگزاری مهر؛ علی زرافشان درباره جلسه کمیسیون مجلس شورای اسلامی با وزیر و معاونان وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز جلسه هم اندیشی بین نمایندگان کمیسیون آموزش و وزیر و معاونان آموزش و پرورش برگزار شد. وی افزود: هفته گذشته جلسه ای در صحن کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس برگزار شد، قرار شد کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به طور جزئی تر جلسه ای با وزیر و معاونان داشته باشند تا نمایندگان مجلس مسائلی را که مردم با آنها در میان گذاشته اند در جلسه مطرح کنند و وزارت آموزش و پرورش هم نسبت به فرآیندی…
دانشآموزان تنها 60 درصد محتوای آموزشی را فرا می گیرند
گاما-رئیس مرکز سنجش و مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: نتایج امتحانات نهایی پایههای آخر در کشور نشان میدهد دانش آموزان ایرانی 60 درصد محتوای آموزشی ارائه شده در آموزش و پرورش را فرا میگیرند. به گزارش گاما به نقل از ایسنا، عبدالرسول عمادی اظهار کرد: بررسی نتایج خروجی امتحانات نهایی در کشور نشان میدهد دانش آموزان ایرانی 60درصد محتوای آموزشی را فرا میگیرند به طوری که آخرین میانگین نمره خروجی این پایهها 12 است. وی با اشاره به اینکه میانگین قبولی در نظام آموزشی ایران 80 است، افزود: با توجه به اینکه نمرات مستمر دانش آموزان در درصد قبولی موثر است بنابراین درصد قبولی از میانگین فراگیری دروس توسط دانش آموزان متفاوت است. وی با بیان اینکه همبستگی میان نتایج …
گمراهی تحصیلی با هدایت تحصیلی/ دانشآموزانی که سردرگم می شوند
گاما-آئین نامه جدید هدایت تحصیلی منجر به اعتراضاتی از سوی دانشآموزان درخصوص انتخاب رشته شده است به گونهای که برخی از آنها با معدل بالای ۱۹ به رشتههای فنیوحرفهای یا علوم انسانی هدایت شدهاند. به گزارش گاما به نقل از مهر امسال انتخاب رشته دانشآموزان پس از ۲۳ سال مجدد در پایان پایه نهم انجام میشود و دانشآموزان از پایه دهم در رشتههای تخصصی خود مشغول به تحصیل میشوند. انتخاب رشته تحصیلی دانش آموزان بر اساس ملاک هایی که در آیین نامه مربوطه مطرح شده است در پایان دوره اول متوسطه انجام می شود که شامل این موارد است: نمرات درسی با ۳۵ امتیاز و امتیازات مشاورهای با ۶۵ امتیاز که جزییات آن نیز بدین صورت است: نظر والدین با ۵ امتیاز،…
طرح جدید آموزش و پرورش که عجیب اجرا شد؛ هدایت به تحصیل اجباری
گاما- هدایت تحصیلی بعد از بررسیهای فراوان در شورای عالی آموزش و پرورش به تصویب رسید اما طرح جدید آموزش و پرورش طوری اجرا شد که اکنون برخی دانشآموزان معتقدند در رشته تحصیلی باید درس بخوانند که هیچ علاقهای به آن ندارند. به گزارش گاا به نقل از خبرگزاری فارس، هدایت تحصیلی چیز جدیدی در آموزش و پرورش نیست؛ سالیان سال است که دانشآموزان در پایان آموزش عمومی یعنی پایه نهم، هدایت تحصیلی انجام میدهند. در گذشته دوره ابتدایی پنج سال و دوره راهنمایی نیز 3 سال بود، به همین دلیل دانشآموزان در پایه اول دبیرستان که در حقیقت پایان سال نهم بود، انتخاب رشته میکردند اما اکنون که دوره ابتدایی 6 ساله شده است، دانشآموزان در پایان سال سوم متوسطه اول که…
آش شور هدایت تحصیلی را چه کسی هم میزند؟
اجرای طرح هدایت تحصیلی دانشآموزان اعتراض خانوادهها به نظام تعلیم و تربیت را به بار داشته و سبب سردرگمی و نگرانی والدین نسبت به آینده تحصیلی فرزندانشان شده است. به گزارش گاما به نقل از خبرگزاری فارس، بعد از پایان دوره متوسطه اول یا همان مقطع راهنمایی دانشآموزان در تب و تاب انتخاب رشته تحصیلی هستند تا مسیر زندگیشان برای راهیابی به دانشگاه و اشتغال مشخص شود این روندی بود که همه دانشآموزان دیروز و امروز در هر دورهای از جامعه ایرانی آن را پشتسر گذاشتند و یا در پیش رو دارند. *تفاوت مدل انتخاب رشته اما امسال مدل انتخاب رشته تحصیلی دانشآموزان متفاوت شده است و همین عامل دغدغه خانوادههایی که دانشآموز متوسطه را دارند فراهم کرده است. برای…