گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در بررسی میدانی مشخص شده که قوطی‌های کنسرو لوبیا پس از انبارداری، رنگ سفید غیرعادی در محل درزها دارند. دلیل فنی این تغییر چیست؟

1 ) 

سولفوراسیون ناشی از پروتئین

2 ) 

زنگ‌زدگی داخلی

3 ) 

مهاجرت لاک

4 )  کریستالیزه‌شدن نمک معدنی در آب خنک‌سازی

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

در صورتی که در آب خنک‌سازی از نمک‌های معدنی استفاده شده باشد، یا آب سخت باشد، در محل درزها رسوباتی تشکیل می‌شود که ظاهر آن‌ها سفید است و با زنگ‌زدگی متفاوت است.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!