ظروف شیشه های مورد استفاده در کنسروسازی باید دارای ویژگیهای زیر باشند:
1 )
سطوح موج دار
مقاوم به فرایند حرارتی و شو کهای دمایی
3 )
سطوح تیز و برنده
4 )
تر کو حباب
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
ظروف شیشه های مورد استفاده در کنسروسازی باید دارای ویژگیهای زیر باشند:
1 )
سطوح موج دار
مقاوم به فرایند حرارتی و شو کهای دمایی
3 )
سطوح تیز و برنده
4 )
تر کو حباب
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!