گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در کدام مرحله از فرایند کنسروسازی است که به‌طور مستقیم به کاهش میزان اکسیژن در فضای بالای قوطی کمک می‌شود؟

1 ) 

پرکنی

2 ) 

دربندی

3 )  اگزاست

4 ) 

خنک‌سازی

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

مرحله اگزاست با هدف خارج‌کردن هوا (خصوصاً اکسیژن) از فضای بالای قوطی قبل از دربندی انجام می‌شود تا خلأ مطلوب ایجاد شود و از اکسید شدن و رشد میکروبی جلوگیری گردد.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!