گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

علت نیاز به آب بیشتر در فرمولاسیون کیک‌های کاکائویی چیست؟

1 )  کاکائو رطوبت را به خود جذب می‌کند

2 ) 

کاکائو مانع ژلاتینه شدن نشاسته می‌شود

3 ) 

کاکائو حباب‌های هوا را ناپایدار می‌کند

4 ) 

کاکائو باعث افزایش اسیدیته خمیر می‌شود

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

پودر کاکائو خاصیت جاذب آب دارد، بنابراین در خمیر کاکائویی باید آب بیشتری افزوده شود تا تعادل رطوبتی حفظ شود.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!