امتحان تولید و بسته بندی فرآورده های غلات پایه یازدهم | پودمان 3: تولید شیرینی جات آردی
متوسطه دوم فنی
یازدهم
صنایع غذایی (کشاورزی)
تولید و بسته بندی فرآوردههای غلات
بهمن
شامل مباحث:
پودمان 3: تولید شیرینی جات آردی
تعداد سوالات: 15
سطح دشواری:
متوسط
شروع:
آزاد
پایان:
آزاد
مدت پاسخگویی:
12 دقیقه
رایگان
3,000 تومان
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.
پیش نمایش صفحه اول فایل
در آزمون پخت ماکارونی، شاخص «زمان بهینه پخت» بر اساس چه معیاری تعیین میشود؟

