چرا نباید هیچ گاه چرن را پر کنیم؟
1 )
سر ریز می شود
جای آزاد خامه برای پرتاب شدن کاهش می یابد
3 )
به ذرات چربی اکسیژن نمی رسد
4 )
کره دانه های کره به دیواره چرن می چسبد
تحلیل ویدئویی تست
تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
چرا نباید هیچ گاه چرن را پر کنیم؟
1 )
سر ریز می شود
جای آزاد خامه برای پرتاب شدن کاهش می یابد
3 )
به ذرات چربی اکسیژن نمی رسد
4 )
کره دانه های کره به دیواره چرن می چسبد
تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!