گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

کدام یک از اعمال پروتئین‌های بزاقی دهان نمی‌باشد؟

1 ) 

هیدرولیز نشاسته به ساکاریدهایی با 3 تا 9 کربن

2 ) 

مرگ باکتری‌های درون دهان

3 ) 

ادامه‌ی گوارش نشاسته در معده

4 ) 

لغزنده کردن توده‌ی غذا و تسهیل بلع

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

بزاق ترکیبی از آب، یون‌هایی مانند بیکربنات و انواعی از آنزیم‌ها و موسین است. آنزیم آمیلاز بزاق به گوارش نشاسته کمک می‌کند و لیزوزیم، آنزیمی است که در از بین بردن باکتری‌های درون دهان نقش دارد. موسین، گلیکو پروتئینی است که آب فراوانی جذب و مادۀ مخاطی ایجاد می‌کند. مادۀ مخاطی دیوارۀ لولۀ گوارش را از خراشیدگی حاصل از تماس غذا یا آسیب شیمیایی (بر اثر اسید یا آنزیم) حفظ می‌کند و ذره‌های غذایی را به هم می‌چسباند و آنها را به تودۀ لغزنده‌ای تبدیل می‌کند.

 آمیلاز بزاق و لوزالمعده، نشاسته را به دی ساکاریدی به نام مالتوز و مولکول‌های درشت‌تر تبدیل می‌کند. 

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

نفیسه قنبری