برای جلوگیری از قهوهای شدن سیب در حین آمادهسازی، چه باید کرد؟
1 )
نگهداری در یخ خشک
2 )
افزودن آبنمک
قرار دادن در محلول اسیدی
4 )
فریز کردن سریع
پاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
برای جلوگیری از قهوهای شدن سیب در حین آمادهسازی، چه باید کرد؟
1 )
نگهداری در یخ خشک
2 )
افزودن آبنمک
قرار دادن در محلول اسیدی
4 )
فریز کردن سریع
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!