گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

برای جلوگیری از قهوه‌ای شدن سیب در حین آماده‌سازی، چه باید کرد؟

1 ) 

نگهداری در یخ خشک

2 ) 

افزودن آب‌نمک

3 ) 

قرار دادن در محلول اسیدی

4 ) 

فریز کردن سریع

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

محلول اسیدی مانند آبلیمو، آنزیم پلی‌فنول‌اکسیداز را غیرفعال می‌کند و از قهوه‌ای شدن جلوگیری می‌کند.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!