گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

هدف از سرد کردن خامه پس از هموژنیزاسیون چیست؟

1 ) 

بهبود طعم خامه

2 ) 

افزایش عمر ماندگاری

3 )  تسهیل تبلور چربی

4 ) 

افزایش میزان پروتئین

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

پس از هموژنیزاسیون، خامه باید سرد شود تا چربی به‌درستی متبلور شود. این مرحله باعث ایجاد ساختار مناسب چربی و کمک به فرآیند زدن خامه و تولید کره خواهد شد.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!