اگر pH شیر در فرآیند مایهزنی کمتر از 6.4 نشود، چه اتفاقی میافتد؟
لخته مناسب تشکیل نمیشود.
2 )
شیر تلخ میشود.
3 )
چربی شیر کاهش مییابد.
4 )
پنیر سفتتر میشود.
پاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
اگر pH شیر در فرآیند مایهزنی کمتر از 6.4 نشود، چه اتفاقی میافتد؟
لخته مناسب تشکیل نمیشود.
2 )
شیر تلخ میشود.
3 )
چربی شیر کاهش مییابد.
4 )
پنیر سفتتر میشود.
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!