گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

اگر pH شیر در فرآیند مایه‌زنی کمتر از 6.4 نشود، چه اتفاقی می‌افتد؟

1 ) 

لخته مناسب تشکیل نمی‌شود.

2 ) 

شیر تلخ می‌شود.

3 ) 

چربی شیر کاهش می‌یابد.

4 ) 

پنیر سفت‌تر می‌شود.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

برای تشکیل لخته، pH باید تا حدود 6.4 یا پایین‌تر کاهش یابد.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!