گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

فرایند رسانیدن پنیر عمدتاً بر چه تغییراتی تکیه دارد؟

1 ) 

تغییرات مکانیکی

2 )  تغییرات آنزیمی و میکروبی

3 ) 

تغییرات فیزیکی

4 ) 

تغییرات رنگی

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

در طی رسیدن پنیر، فعالیت آنزیم‌ها و میکروب‌ها طعم و بافت پنیر را بهبود می‌بخشد.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!