گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در خط تولید کنسرو بادمجان، به‌دلیل تنظیم نادرست نازل بخار، بخار مستقیماً با سطح بادمجان در تماس بوده است. احتمال بروز کدام مشکل بیشتر است؟

1 ) 

تغییر رنگ قوطی در داخل

2 )  له‌شدن بافت بادمجان

3 ) 

عدم تشکیل خلأ مناسب

4 ) 

انفجار قوطی در اتوکلاو

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

بادمجان بافت نرم و حساس دارد. تماس مستقیم بخار با سطح آن پیش از درب‌بندی ممکن است منجر به تخریب بافت و له‌شدگی شود. در اگزاست باید بخار با فضای بالای قوطی در تماس باشد، نه با محتوا.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!