گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

کدام عامل بیشتر باعث تیره‌شدن پوسته نان می‌شود؟

1 ) 

تخمیر کوتاه

2 ) 

رطوبت کم فر

3 )  دمای زیاد پخت 

4 ) 

استفاده از آرد سفید

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

دمای بالای پخت باعث شدت بیشتر واکنش میلارد و کاراملی‌شدن قندها شده و پوسته تیره‌تر می‌شود.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!