گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در کدام مرحله بیشترین کنترل دمایی باید صورت گیرد؟

1 ) 

نمونه‌گیری شیر

2 )  پاستوریزاسیون شیر

3 ) 

بسته‌بندی پنیر

4 ) 

نمک زنی

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

در پاستوریزاسیون شیر، دما باید بسیار دقیق کنترل شود تا میکروب‌های بیماری‌زا از بین بروند ولی کیفیت شیر حفظ شود.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!