گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در کدام مرحله بیشترین کنترل دمایی باید صورت گیرد؟

1 ) 

نمونه‌گیری شیر

2 )  پاستوریزاسیون شیر

3 ) 

بسته‌بندی پنیر

4 ) 

نمک زنی

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

در پاستوریزاسیون شیر، دما باید بسیار دقیق کنترل شود تا میکروب‌های بیماری‌زا از بین بروند ولی کیفیت شیر حفظ شود.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!