گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در فرآیند کنسروسازی لوبیا چیتی، مهندس تولید متوجه شد قوطی‌ها پس از یک هفته انبارداری، طعم فلزی گرفته‌اند. از لاک اپوکسی نوع B استفاده شده بود. محتمل‌ترین دلیل کدام است؟

1 ) 

گرمای بیش از حد هنگام دربندی

2 )  ناسازگاری نوع لاک با ترکیب اسیدی لوبیا

3 ) 

وجود فشار مثبت در فضای خالی قوطی

4 ) 

استفاده از ورق قلع‌دار نازک‌تر از استاندارد

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

لاک‌ها بسته به نوع ماده غذایی انتخاب می‌شوند. لاک نوع B ممکن است برای ترکیبات اسیدی مناسب نباشد و در نتیجه واکنش بین غذا و قوطی رخ دهد، که منجر به طعم فلزی و مهاجرت یون‌ها می‌شود.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!