چرا پس از افزودن مایه پنیر باید شیر بدون حرکت در وان بماند؟
1 )
جذب بهتر چربی2 )
تسریع برش لخته4 )
کاهش ماده خشکپاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
چرا پس از افزودن مایه پنیر باید شیر بدون حرکت در وان بماند؟
1 )
جذب بهتر چربی2 )
تسریع برش لخته4 )
کاهش ماده خشکمنتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!