گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در تولید کره، چرا عملیات شستشو پس از زدن خامه انجام می‌شود؟

1 )  برای حذف پروتئین‌های باقی‌مانده

2 ) 

برای کاهش مقدار چربی کره

3 ) 

برای کاهش pH کره

4 ) 

برای افزایش نقطه ذوب چربی کره

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

شستشوی کره پس از زدن خامه برای حذف بقایای دوغ و پروتئین‌های محلول است که باعث افزایش ماندگاری و بهبود طعم کره می‌شود.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!