کدامیک از گزینهها جزء تغییرات فیزیکی در حین تولید کره است؟
1 )
تبدیل امولسیون آب در چربی به امولسیون چربی در آب2 )
دناتوره شدن پروتئینها4 )
افزایش لاکتوز خامهپاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
کدامیک از گزینهها جزء تغییرات فیزیکی در حین تولید کره است؟
1 )
تبدیل امولسیون آب در چربی به امولسیون چربی در آب2 )
دناتوره شدن پروتئینها4 )
افزایش لاکتوز خامهتحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!