گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

کدام‌یک از گزینه‌ها جزء تغییرات فیزیکی در حین تولید کره است؟

1 ) 

تبدیل امولسیون آب در چربی به امولسیون چربی در آب

2 ) 

دناتوره شدن پروتئین‌ها

3 )  تبدیل امولسیون چربی در آب به امولسیون آب در چربی

4 ) 

افزایش لاکتوز خامه

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

در فرآیند تولید کره، ساختار خامه که امولسیون چربی در آب است، تغییر کرده و به امولسیون آب در چربی تبدیل می‌شود، به‌طوری‌که قطرات آب در ماتریس چربی پراکنده می‌گردند.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!