گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در فرآیند تولید کره، دمای مناسب خامه برای زدن در مرحله نهایی حدوداً چند درجه سانتی‌گراد است؟

1 ) 

2-5

2 )  8-12

3 ) 

15-20

4 ) 

25-30

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

دمای مناسب خامه برای زدن معمولاً بین 8 تا 12 درجه سانتی‌گراد است. این دما به تسهیل تشکیل دانه‌های کره و بهبود کیفیت کمک می‌کند.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!