در فرآیند تولید کره، دمای مناسب خامه برای زدن در مرحله نهایی حدوداً چند درجه سانتیگراد است؟
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
در فرآیند تولید کره، دمای مناسب خامه برای زدن در مرحله نهایی حدوداً چند درجه سانتیگراد است؟
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!