وجود مقدار زیاد فسفولیپیدها در خامه چه تأثیری در فرآیند زدن خامه و تولید کره دارد؟
1 )
افزایش سرعت زدن خامه3 )
افزایش ویسکوزیته کره4 )
بیتأثیر استپاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
وجود مقدار زیاد فسفولیپیدها در خامه چه تأثیری در فرآیند زدن خامه و تولید کره دارد؟
1 )
افزایش سرعت زدن خامه3 )
افزایش ویسکوزیته کره4 )
بیتأثیر استمنتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!