گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

وجود مقدار زیاد فسفولیپیدها در خامه چه تأثیری در فرآیند زدن خامه و تولید کره دارد؟

1 ) 

افزایش سرعت زدن خامه

2 )  تأخیر در تشکیل دانه‌های کره

3 ) 

افزایش ویسکوزیته کره

4 ) 

بی‌تأثیر است

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

فسفولیپیدها با ایجاد پایداری بیشتر در غشای گلبول چربی، باعث تأخیر در شکستن آن‌ها و در نتیجه کاهش سرعت تشکیل کره می‌شوند.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!