گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در فرایند تولید پنیر، اضافه کردن مایه پنیر در چه دمایی بهترین نتیجه را دارد؟

1 ) 

زیر 25 درجه

2 )  32 تا 42 درجه سلسیوس

3 ) 

بالای 50 درجه

4 ) 

دمای اتاق

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

این بازه دمایی بهترین فعالیت آنزیم‌های مایه پنیر را تضمین می‌کند.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!