پودمان 3: تولید شیرینی جات آردی
                                تولید و بسته بندی فرآوردههای غلات
                یازدهم
                متوسطه دوم فنی
                                    صنایع غذایی (کشاورزی)
                
                            
        
        
        
        
        
کدام ماده اولیه نقش اصلی را در کیفیت کیک ایفا میکند؟
1 )
تخم مرغ
پروتئین آرد
3 )
شکر
4 )
پروتئین شیر
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
 
     
                 
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                    