گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

چرا خامه نسبت به شیر مایع، شرایط پاستوریزاسیون شدیدتری نیاز دارد؟

1 ) 

چربی بالا در خامه میکروب‌ها را در برابر حرارت محافظت می‌کند.

2 ) 

خامه حاوی آنزیم‌های مقاوم‌تری است.

3 ) 

خامه ویسکوزیته بالاتری دارد.

4 ) 

خامه به سرعت فاسد می‌شود.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

چربی بالای موجود در خامه، میکروب‌ها را در برابر فرایند حرارتی محافظت می‌کند، بنابراین خامه شرایط پاستوریزاسیون شدیدتری نسبت به شیر مایع نیاز دارد.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!