آزمون آنلاین پودمان 4: قوطی کردن و سالم سازی حرارتی | درس تولید کمپوت و کنسرو پایه یازدهم رشته صنایع غذایی
متوسطه دوم فنی
یازدهم
صنایع غذایی (کشاورزی)
تولید کمپوت و کنسرو
اردیبهشت
1403
شامل مباحث:
فصل 4: قوطی کردن و سالم سازی حرارتی
تعداد سوالات: 10
سطح دشواری:
ساده
شروع:
آزاد
پایان:
آزاد
مدت پاسخگویی:
10 دقیقه
رایگان
2,000 تومان
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.
پیش نمایش صفحه اول فایل
چرا در کنسروهایی که مواد غذایی با چربی زیاد دارند (مانند خورشت قیمه)، زمان استریلیزاسیون باید دقیقتر محاسبه شود؟

