گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
تولید کمپوت و کنسرو 1403/02/1

آزمون آنلاین پودمان 4: قوطی کردن و سالم سازی حرارتی | درس تولید کمپوت و کنسرو پایه یازدهم رشته صنایع غذایی

دوره دوم متوسطه- فنی یازدهم صنایع غذایی (کشاورزی) تولید کمپوت و کنسرو اردیبهشت 1403
شامل مباحث: فصل 4: قوطی کردن و سالم سازی حرارتی
  تعداد سوالات: 10
  سطح دشواری: ساده
  شروع: آزاد
  پایان: آزاد
  مدت پاسخگویی: 10 دقیقه

آزمون آنلاین پودمان 4: قوطی کردن و سالم سازی حرارتی | درس تولید کمپوت و کنسرو پایه یازدهم رشته صنایع غذایی
پیش نمایش صفحه اول فایل
نوع: آزمون چهارگزینه‌ای
بروزرسانی شده در 1 اردیبهشت 1403
  

دمای سرد کردن کنسرو چه درجه است؟