گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
به سؤالات زیر پاسخ کامل دهید:

به چه دلیل در هنگام خوردن مقداری سوپ با استفاده از یک قاشق فلزی، مزه سوپ قابل تشخیص است، اما مزه قاشق فلزی تشخیص داده نمی‌شود؟ توضیح دهید.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

زیرا موکول‌های تشکیل دهنده سوپ در بزاق دهان حل می‌شوند و به همین دلیل مزه آن قابل تشخیص است. اما مولکول‌های سازنده قاشق قابلیت حل شدن در بزاق دهان را ندارند و به‌ همین دلیل مزه قاشق برای ما قابل تشخیص نیست.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

مصیب هاشم پور