گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در تولید کره، وجود چه عاملی باعث ایجاد دوفاز شدن کره (پخش نامناسب آب در چربی) می‌شود؟

1 ) 

افزودن بیش از حد نمک

2 ) 

استفاده از خامه با درصد چربی پایین

3 )  فرآیند زدن ناقص یا بیش از حد

4 ) 

pH پایین خامه

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

اگر فرآیند زدن خامه ناقص یا بیش از حد باشد، توزیع فاز آبی در ماتریکس چربی کره به درستی انجام نمی‌شود و باعث دوفاز شدن کره خواهد شد.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!