در تولید کره، وجود چه عاملی باعث ایجاد دوفاز شدن کره (پخش نامناسب آب در چربی) میشود؟
1 )
افزودن بیش از حد نمک2 )
استفاده از خامه با درصد چربی پایین4 )
pH پایین خامهپاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
در تولید کره، وجود چه عاملی باعث ایجاد دوفاز شدن کره (پخش نامناسب آب در چربی) میشود؟
1 )
افزودن بیش از حد نمک2 )
استفاده از خامه با درصد چربی پایین4 )
pH پایین خامهمنتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!