گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
  فرم معتبر نیست.
  لطفا ابتدا به حساب کاربری خود وارد شوید.

در تولید کره، وجود چه عاملی باعث ایجاد دوفاز شدن کره (پخش نامناسب آب در چربی) می‌شود؟

1 ) 

افزودن بیش از حد نمک

2 ) 

استفاده از خامه با درصد چربی پایین

3 )  فرآیند زدن ناقص یا بیش از حد

4 ) 

pH پایین خامه

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

اگر فرآیند زدن خامه ناقص یا بیش از حد باشد، توزیع فاز آبی در ماتریکس چربی کره به درستی انجام نمی‌شود و باعث دوفاز شدن کره خواهد شد.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!