گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در محصولی با ویسکوزیته بالا مانند کنسرو کشک، برای حصول اطمینان از رسیدن حرارت به نقطه سرد، کدام روش ارزیابی مؤثرتر است؟

1 ) 

اندازه‌گیری وزن قوطی

2 ) 

کنترل فشار نهایی

3 )  نمودار دمایی درونی (thermologging)

4 ) 

اندازه‌گیری هد اسپیس

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

برای بررسی صحت استریلیزاسیون در مواد چسبنده و غلیظ، باید از دماسنج‌های نفوذی یا دستگاه‌های ثبت دما (دیتالاگر) استفاده کرد تا دمای نقطه سرد ثبت شود.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!