گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

کدام گزینه درست است؟

1 ) 

نیروی بین مولکولی غالب در چربی‌ها از نوع وان‌دروالس بوده و ضعیف‌تر از نیروهای بین مولکولی در آب است.

2 ) 

اوره ترکیبی با گشتاور دو قطبی بزرگ‌تر از صفر بوده و بین مولکول‌های آن پیوند هیدروژنی تشکیل می‌شود.

3 ) 

چربی‌ها، مخلوطی از استر‌ها و اسیدهای چرب سه عاملی هستند.

4 ) 

کلوئیدها برخلاف سوسپانسیون‌ها، مخلوطی همگن به شمار می‌روند.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

بررسی گزینه‌های نادرست:

گزینۀ «1» : نیروی بین‌‌ مولکولی غالب در چربی‌ها از نوع وان‌دروالس است و این نیروی بین‌ مولکولی در این مولکول‌ها به دلیل جرم زیاد و اندازۀ بزرگ‌ آن‌ها، بسیار قوی بوده و باعث جامد بودن آن‌ها در دمای اتاق می‌شود. در حالی که آب در دمای اتاق مایع بوده و نیروهای بین مولکولی ضعیف‌تری دارد.

گزینۀ «3» : چربی‌ها، مخلوطی از اسیدهای چرب (کربوکسیلیک اسیدهای تک عاملی) و استرهای سه عاملی هستند.

گزینۀ «4» : سوسپانسیون‌ها ناهمگن هستند. کلوئیدها در ظاهر همگن بوده اما در واقع ناهمگن هستند.

تحلیل ویدئویی تست

عباس آقابزرگی