گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

کدام یک از گزینه‌های زیر در مورد ویژگی‌های شیر خام درست است؟

1 ) 

باید دارای pH بین 7.0-7.2 باشد.

2 ) 

اسیدیته آن باید 0.20-0.22 درصد بر حسب لاکتیک اسید باشد.

3 ) 

چربی شیر تحویلی باید حداقل 5 درصد باشد.

4 ) 

باید فاقد آنتی بیوتیک و هرگونه افزودنی باشد.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

شیر خام مورد استفاده برای تولید خامه باید فاقد آنتی بیوتیک، آب یا هر نوع افزودنی دیگری باشد.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!