کدام روش تخلیه هوا در فرآیند اگزاستینگ برای محصولات حساس به حرارت مانند سس مایونز مناسبتر است؟
1 )
پر کردن داغ
2 )
تونل بخار
3 )
تزریق بخار حین دربندی
هواگیری مکانیکی
پاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
 
    گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
        با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
کدام روش تخلیه هوا در فرآیند اگزاستینگ برای محصولات حساس به حرارت مانند سس مایونز مناسبتر است؟
1 )
پر کردن داغ
2 )
تونل بخار
3 )
تزریق بخار حین دربندی
هواگیری مکانیکی
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!