گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

کدام روش تخلیه هوا در فرآیند اگزاستینگ برای محصولات حساس به حرارت مانند سس مایونز مناسب‌تر است؟

1 ) 

پر کردن داغ

2 ) 

تونل بخار

3 ) 

تزریق بخار حین دربندی

4 ) 

هواگیری مکانیکی

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

در محصولات حساس به حرارت که نمی‌توان آن‌ها را داغ پر کرد، از روش هواگیری مکانیکی استفاده می‌شود؛ در این روش، هوای سرفضا توسط مکش خارج می‌شود بدون اینکه محصول گرم شود.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!