گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

اگر $f(x)=2x-5$، باشد ${{f}^{-1}}(-2)+{{f}^{-1}}(\frac{3}{2})$ کدام است؟

1 ) 

$\frac{11}{2}$

2 ) 

$\frac{13}{2}$

3 ) 

$\frac{17}{4}$

4 ) 

$\frac{19}{4}$

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

ضابطهٔ‌ معکوس تعیین می‌شود.

$y=2x-5\Rightarrow x=\frac{y+5}{2}$

${{f}^{-1}}(x)=\frac{x+5}{2}\Rightarrow {{f}^{-1}}(-2)=\frac{3}{2}\,,\,{{f}^{-1}}(\frac{3}{2})=\frac{13}{4}$

مجموع آن‌ها $\frac{3}{2}+\frac{13}{4}=\frac{19}{4}$

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

محمد ابراهیمی علویجه