گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در کدام حالت، سرعت فاسد شدن غذا کندتر است؟

1 ) 

غذا در دمای 35 درجه سانتی‌گراد

2 ) 

غذا در یخچال با دمای 4 درجه سانتی‌گراد

3 ) 

غذا در دمای 25 درجه سانتی‌گراد

4 ) 

هر سه حالت یکسان هستند

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

فاسد شدن غذا یک تغییر شیمیایی است که توسط میکروب‌ها انجام می‌شود. با کاهش دما:

فعالیت میکروب‌ها کاهش می‌یابد.

سرعت واکنش‌های شیمیایی کم می‌شود.

در نتیجه غذا دیرتر فاسد می‌شود.

به همین دلیل غذا را در یخچال نگه می‌داریم. در دمای پایین‌تر (4 درجه)، غذا خیلی کندتر از دماهای بالاتر فاسد می‌شود.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!

فاطمه کرمی