گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
  فرم معتبر نیست.

در فرآیند استریلیزاسیون کنسرو ماهی، استفاده از دمای پایین با زمان طولانی، در مقایسه با دمای بالا با زمان کوتاه، چه پیامدی دارد؟

1 ) 

کاهش احتمال رشد اسپور

2 )  افزایش ضایعات حرارتی محصول

3 ) 

کاهش مصرف انرژی

4 ) 

افزایش قابلیت کشش فلز قوطی

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

در دمای پایین با زمان طولانی، بسیاری از ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی محصول (مثل طعم، بافت و رنگ) ممکن است آسیب ببینند. درحالی‌که دمای بالا با زمان کوتاه، اغلب برای حفظ کیفیت بهتر است.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!