علت افزودن پتاسیم فروسیانید به برخی از نمکهای خوراکی چیست؟
جلوگیری از گلوله شدن نمک
2 )
افزایش پایداری نمک
3 )
بیرنگ کردن نمک
4 )
جلوگیری از فساد نمک
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
علت افزودن پتاسیم فروسیانید به برخی از نمکهای خوراکی چیست؟
جلوگیری از گلوله شدن نمک
2 )
افزایش پایداری نمک
3 )
بیرنگ کردن نمک
4 )
جلوگیری از فساد نمک
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!