{{ (unreadNum > 99)? '+99' : unreadNum }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
{{ number }}

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

درحال دریافت اطلاعات ...

{{ title }} با پاسخ {{ subtitle }}

آخرین ویرایش: {{ views }} گزارش خطا
  • آزمایشگاه علوم تجربی (1)
    • فصل 1: کلیات
    • کار در آزمایشگاه و ایمنی
    • روش علمی
    • فصل 2: آزمایش‌های مربی
    • آزمایش 1: جهت یابی با استفاده از ساعت عقربه دار
    • آزمایش 2: بخش قابل رؤیت ماه
    • آزمایش 3: هلال‌های متفاوت از ماه
    • آزمایش 4: فوران آب‌های زیرزمینی
    • آزمایش 5: رطوبت هوای بازدمی
    • آزمایش 6: کربن دی اکسید در هوای بازدمی
    • آزمایش 7: غذاهای پشتیبان رشد بدن
    • آزمایش 8: گویچه‌های انتقال دهنده گازهای تنفسی
    • آزمایش 9: تعیین گروه‌های خونی
    • آزمایش 10: جوشاندن آب، بدون گرما
    • آزمایش 11: حرکت آب با گرمای دست
    • آزمایش 12: بازی دما با انحلال پذیری
    • آزمایش 13: مسیرهای رنگی
    • آزمایش 14: محلول نمکی حساس
    • آزمایش 15: محلول‌های رنگی
    • آزمایش 16: رسوب شناور
    • آزمایش 17: زعفران اصل یا رنگ زرد تقلبی
    • آزمایش 18: مولکول‌ها، دست در دست هم
    • آزمایش 19: پرده‌ای از آب
    • آزمایش 20: اقیانوسی از هوا
    • آزمایش 21: نی غواص
    • آزمایش 22: شناوری
    • آزمایش 23: پرسرعت اما کم فشار
    • آزمایش 24: انرژی به انرژی
    • آزمایش 25: انتقال انرژی
    • آزمایش 26: جابه‌جایی گرما
    • آزمایش 27: از گرما تا حرکت
    • آزمایش 28: قایق بخار
    • فصل 3: آزمایش‌های دستورالعملی
    • آزمایش 1: تخمین مسافت و مهارت استفاده از نقشه
    • آزمایش 2: زیباسازی محیط زندگی با بلورهای دست ساز
    • آزمایش 3: تعیین مرکز سطحی زمین لرزه
    • آزمایش 4: چگونگی تشکیل چشمه آب
    • آزمایش 5: چگونگی تشکیل قندیل‌های داخل غار
    • آزمایش 6: قالب داخلی و خارجی
    • آزمایش 7: تشکیل چین خوردگی
    • آزمایش 8: یاخته‌های ماهیچه‌ای
    • آزمایش 9: نقاشی با بزاق دهان
    • آزمایش 10: نور و اثر آن بر تولید نشاسته در برگ
    • آزمایش 11: استخوان‌های محکم و انعطاف پذیر
    • آزمایش 12: روزنه‌های هوایی در برگ‌ها
    • آزمایش 13: تقسیم رشتمان (میتوز) در یاخته‌های ریشه پیاز
    • آزمایش 14: یاخته‌های مبارز بدن
    • آزمایش 15: تخمیر (تنفس بی‌هوازی)
    • آزمایش 16: نیروی بین ذرات
    • آزمایش 17: ید در نمک خوراکی
    • آزمایش 18: ویتامین C در میوه‌ها و سبزی‌ها
    • آزمایش 19: میزان گاز حل شده در یک نوشابه
    • آزمایش 20: کیفیت روغن
    • آزمایش 21: ساخت گوی برفی شیشه‌ای
    • آزمایش 22: حل شدن گازها در آب
    • آزمایش 23: خالص سازی نیترات‌ها
    • آزمایش 24: ابعاد مولکول
    • آزمایش 25: کلسیم کربنات در صدف
    • آزمایش 26: اندازه گیری ابعاد یک لوله
    • آزمایش 27: اندازه‌گیری‌هایی به ضخامت یک برگه کاغذ
    • آزمایش 28: چگالی
    • آزمایش 29: اصل ارشمیدس
    • آزمایش 30: اندازه گیری دما
    • آزمایش 31: ظرفیت گرمایی گرماسنج
    • آزمایش 32: گاز آرمانی (کامل) در دمای ثابت
    • آزمایش 33: انبساط طولی جامدها
    • آزمایش 34: گرمای ویژه
    • آزمایش 35: گرمای نهان ذوب یخ
    • آزمایش 36: گرمای نهان تبخیر آب
    • فصل 4: آزمایش‌های کاوشگری
    • آزمایش 1: اندازه گیری رطوبت نسبی
    • آزمایش 2: مسیریابی کوهنوردان
    • آزمایش 3: کیفیت آب برای آشامیدن
    • آزمایش 4: گیاهان چگونه وزن کم می‌کنند؟
    • آزمایش 5: سم زدایی کاتالیزگرهای زیستی
    • آزمایش 6: رقابت گیاهان
    • آزمایش 7: آب سخت
    • آزمایش 8: رابطه دما و حجم در فشار ثابت
    • آزمایش 9: واکنش‌های برگشت پذیر
    • آزمایش 10: واکنش‌های شیمیایی
    • آزمایش 11: شناسایی یون‌ها در محلول
    • آزمایش 12: رسم نمودار انحلال پذیری نمک
    • آزمایش 13: عملکرد کاتالیزگرها
    • آزمایش 14: اندازه گیری قطر با خط کش
    • آزمایش 15: فشار در مایع
    • آزمایش 16: ساخت چگالی سنج ساده
    • آزمایش 17: پاشیدن نمک در سطح جاده‌های یخ زده
    • آزمایش 18: زنده ماندن ماهی‌ها در روزهای سرد
    • آزمایش 19: ساخت دماپای (ترموستات) ساده
    • آزمایش 20: مبادله گرمای بیشتر