گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

حاصل عبارت  $27^{-\,\frac{2}{3}}$ برابر است با:

1 ) 

$\frac{1}{9}$

2 ) 

$\frac{1}{3}$

3 ) 

$-3$

4 ) 

$-9$

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

با توجه به تساوی $a^\frac{m}{n}=\left(\sqrt[n]a\right)^m$ و اینکه توان منفی، مبنا را معکوس می‌کند داریم:

$$27^{-\,\frac{2}{3}}=\left(\frac{1}{27}\right)^\frac{2}{3}=\left(\sqrt[3]{\frac{1}{27}}\right)^2=\left(\frac{\sqrt[3]{1}}{\sqrt[3]{27}}\right)^2=\left(\frac{1}{3}\right)^2=\frac{1}{9}$$

تحلیل ویدئویی تست

حسین صادقی