گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

کدام گزینه در فرآیند پاستوریزاسیون برای کنسرو کمپوت‌ها بیشترین اهمیت را دارد؟

1 ) 

افزایش دمای فرآیند تا 135 درجه سانتی‌گراد

2 ) 

استریل کردن کامل تمام میکروب‌ها از جمله اسپورها

3 ) 

نابودی میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا در محیط اسیدی

4 ) 

استفاده از فشار بالا برای نفوذ گرما به مرکز قوطی

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

پاستوریزاسیون برای محصولات اسیدی مانند کمپوت‌ها انجام می‌شود و هدف آن نابودی میکروارگانیسم‌های بیماری‌زاست. به دلیل pH پایین، اسپورها مشکل‌ساز نیستند و نیازی به دماهای بالا نیست.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!