گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

چرا در انجمادزدایی گوشت، استفاده از آب گرم توصیه نمی‌شود؟

1 ) 

افزایش چربی

2 ) 

فعال‌شدن آنزیم‌ها

3 ) 

رشد میکروارگانیسم‌ها

4 ) 

افزایش شوری

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

آب گرم محیط مناسبی برای رشد باکتری‌هاست. گوشت منجمد در تماس با آب گرم سریعاً وارد منطقه دمایی خطر می‌شود.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!