گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در تولید خامه قنادی، مهم‌ترین ویژگی فیزیکی که باعث پایداری فوم خامه هنگام زدن می‌شود چیست؟

1 )  مقدار بالای چربی

2 ) 

وجود کازئین

3 ) 

پایداری غشاء گلبول‌های چربی

4 ) 

نسبت مناسب فاز آبی به چربی

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

خامه‌های قنادی به دلیل داشتن درصد بالای چربی (حدود 30-35٪) هنگام زدن بهتر فوم تشکیل می‌دهند و پایداری بالاتری دارند.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!