در تولید خامه قنادی، مهمترین ویژگی فیزیکی که باعث پایداری فوم خامه هنگام زدن میشود چیست؟
2 )
وجود کازئین3 )
پایداری غشاء گلبولهای چربی4 )
نسبت مناسب فاز آبی به چربیپاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
در تولید خامه قنادی، مهمترین ویژگی فیزیکی که باعث پایداری فوم خامه هنگام زدن میشود چیست؟
2 )
وجود کازئین3 )
پایداری غشاء گلبولهای چربی4 )
نسبت مناسب فاز آبی به چربیمنتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!