گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

نقش افزودن استارترهای لاکتیکی به خامه قبل از تولید کره چیست؟

1 ) 

افزایش درصد چربی

2 )  تولید اسید لاکتیک و بهبود طعم و عطر

3 ) 

کاهش سرعت زدن خامه

4 ) 

جلوگیری از دوفاز شدن کره

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

استارترهای لاکتیکی با تولید اسید لاکتیک باعث ایجاد طعم و عطر مطلوب‌تر در کره می‌شوند و در تولید کره تخمیری اهمیت بالایی دارند.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!