نقش افزودن استارترهای لاکتیکی به خامه قبل از تولید کره چیست؟
1 )
افزایش درصد چربی3 )
کاهش سرعت زدن خامه4 )
جلوگیری از دوفاز شدن کرهپاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
نقش افزودن استارترهای لاکتیکی به خامه قبل از تولید کره چیست؟
1 )
افزایش درصد چربی3 )
کاهش سرعت زدن خامه4 )
جلوگیری از دوفاز شدن کرهتحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!