آزمون آنلاین فصل 4: قوطی کردن و سالم سازی حرارتی | تولید کمپوت و کنسرو پایه یازدهم رشته صنایع غذایی
متوسطه دوم فنی
یازدهم
صنایع غذایی (کشاورزی)
تولید کمپوت و کنسرو
اسفند
1402
شامل مباحث:
فصل 4: قوطی کردن و سالم سازی حرارتی
تعداد سوالات: 12
سطح دشواری:
متوسط
شروع:
آزاد
پایان:
آزاد
مدت پاسخگویی:
10 دقیقه
رایگان
2,000 تومان
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.
پیش نمایش صفحه اول فایل
کدام گزینه بیشترین نقش را در جلوگیری از مهاجرت یونهای فلزی از بدنه قوطی فلزی به درون ماده غذایی دارد؟

