گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
تولید کمپوت و کنسرو 1403/02/10

آزمون آنلاین فصل 4: قوطی کردن و سالم سازی حرارتی | تولید کمپوت و کنسرو پایه یازدهم رشته صنایع غذایی

دوره دوم متوسطه- فنی یازدهم صنایع غذایی (کشاورزی) تولید کمپوت و کنسرو اسفند 1402
شامل مباحث: فصل 4: قوطی کردن و سالم سازی حرارتی
  تعداد سوالات: 12
  سطح دشواری: متوسط
  شروع: آزاد
  پایان: آزاد
  مدت پاسخگویی: 10 دقیقه

آزمون آنلاین فصل 4: قوطی کردن و سالم سازی حرارتی | تولید کمپوت و کنسرو پایه یازدهم رشته صنایع غذایی
پیش نمایش صفحه اول فایل
نوع: آزمون چهارگزینه‌ای
بروزرسانی شده در 10 اردیبهشت 1403
  

سرفضا در قوطی های فلزی حداکثر باید ..... درصد از کل حجم قوطی باشد. در مورد ظروف شیشه ای این مقدار معمولاً کمتر و حدود ..... درصد حجم ظرف است.